Amanda- Back again

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har inte kunnat komma in på bloggen.
Men nu är jag tillbaka och ska försöka blogga oftare.
Idag ska jag på bio med Johanna och elina på filmen LOL, efter det ska vi nog hem till någon och hitta på något.
Kommer bli super:)
Hejdå!
Bjuder på bilden:)

Johanna- Drar till Amanda

Nu åker jag till Amanda hörs sen. Pussss

Johanna- Regn, regn och mera regn

Idag så har det regnat heeeeela dagen, och jag har bara suttit inne i mina myskläder och kollat på film, ätit osv. Rätt skönt ändå. Men man vill ju ha sol nu på sommarlovet. Det är klart.
Midsommarhelgen har varit helt underbar. Så mysigt har vi haft det, och jag har badat för första gången i år i sjön som ligger precis bredvid våran sommarstuga. Kallt var det, men ändå superskönt när man hade legat i vattnet ett tag.
Hoppas ni haft en bra Måndag. Puss på eeer! ♥

Amanda- En underbar helg

Hej!
Hoppas ni alla har haft en riktigt bra midsommar, det har iallafall jag haft.
Jag har varit i Mellerud denna helgen och firat midsommar och träffat härliga vänner.
Men nu är jag hemma och nu kommer jag blogga oftare.
Lägger upp bilder från helgen imon.
Ha en god kväll/ natt!
Hejdå! 

Johanna- Sommarstugan

Om några timmar så ska jag bege mig mot min sommarstuga, och där hittar ni mig tills på Söndag. Kommer bli så skönt och bara kunna vara fri, bada, sola och träffa en massa underbara människor.
Idag (än sålänge) så har jag degat i solstolen hur skönt som helst! Men blev lite FÖR varm nu så gick in igen.
Aja, nu ska jag börja att packa och duscha lite sen så åker jaaaaag! 
GLAD MIDSOMMAR FOLK!

Amanda- Lyckad dag

Hej!
Igår var ju jag, johanna, elina och ebba i Göteborg, dagen var så rolig och vi hade jättekul.
Vi gick upp kl 05.00 och gjorde iordning oss, sen gick bussen vid 07.05.
När vi var framme gick vi på nordstan och shoppade,åt lite osv...
Och efter det gick vi till liseberg, fråga mig inte hur vi kunde hitta, vi gick bara och helt plötsligt såg man en lisebergs flagga vifta långt borta någonstans och så gick vi bara mot den. Hur enkelt som helst om man frågar mig. Vi var på liseberg i några timmar och sen tog vi en spårvagn tillbaka till nordstan för att shoppa lite till.
Sen vid 9 på kvällen så steg vi på tåget som gick hem till kära Jönköping. Dagen var verkligen Lyckad.
Johanna och jag.
Ebba.
Elina.
ha en bra dag!
Hejdå♥
 

Ebba - TRÖÖÖÖÖT...

Hejsan alla morgonpigga människor!
Just nu ligger jag här på en liten soffa på dagiset SMUlan. Var tvungen att gå upp vid halv 8 eftersom jag skulle ta en spruta(Ajj) och snart ska jag till tandläkaren. Som ni ser på rubriken så är jag väldigt trött eftersom vi kom vid halv 12 i natt med tåget från Göteborg. Man vi hade sjukligt kul och vi ägde *e ei*
verkligen på att vara turister..
Bilderna kom lite sensre(senare)
Jaha, nu ska jag försöka sova en liten stund innan vi åker. Ha en bra dag!
Ps: Min mobil har blivit helt konstig så jag kan typ inte radera eller ändra på orden. Så det är lite konstigt stavat...

Johanna- Nya skor


I Torsdags fick jag ett par nya skor ett par palladium av mamma och pappa, det skulle vara som en avslutningspresent typ. Och nöjd, det blev jag!

Amanda- Skolavslutningsbilder


Jag.

Johanna.

Ebba.

Elina.

Ebba, Jag och Elina.

Jag.
Så nu fick ni se några bilder från avslutningen, har över 100 bilder men orkar inte lägga upp fler.
Ha en bra dag!
Hejdå!



Johanna- 3 dagar kvar

På Tisdag så åker jag, Amanda, Ebba och Elina till Göteborg, och nu är det bara 3 dagar kvar.. Egentligen 2 dagar kvar för vi sover hos Ebba Måndag-Tisdag.
Jag är faktiskt riktigt taggad och lite nervös. Jag menar vi ska gå runt i GÖTEBORG helt själva. Åka buss dit, och tåg hem.
Åh, kan inte dagarna gå lite fotare?!?!?!?!?! Orkar liksom inte vänta längre. Det här kommer bli ett minne för livet. Det är en sak som är säker.

Ebba-Skolavsutning...

Som det står i rubriken så är det entligen SKOLAVSLUTNUNG imorgon. Yes! Ska bara bli så skönt. Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig, men det löser sig nog. Måste gå och sova snart eftersom jag måste gå upp vid sju eftersom jag ska gå på syrrans sista skolavslutning vid nio, medans våran är vid elva. Jag får sova väldigt försiktigt dör jag var och klippte mig idag och då gjorde hon en jättefin frisyr på mig...

Idag: Hade vi utedag med brännbollstournering(stavning). Vi vann inte men hade det roligt iallafall. Sedan åkte vi hem och då kom mormor och morfar som sedan skjutsade oss till frissan. Gäsp...
Nu ska jag gå och sova för jag är jättetrött. God natt!

Johanna- 13 Juni

Tjena!
Ni vet säkert vad jag har gjort idag. Jag har gjort det som nästan precis alla andra har gjort (förutom dom som har sommarlov). Jo, varit i skolan. Efter skolan så åkte jag till farmor och farfar. Träffar inte dom alls mycket längre. Vi satt och pratade en stund och så åt jag en macka och lite jordgubbar. Dom är allt bra alltså!
Imorgon är det brännbollstunering som gäller. Inte ett dugg taggad.. Suger på brännboll och kommer säkert göra bort mig totalt.
Åh, längtar så grymt mycket till Fredag! Då vi går på SOMMARLOV.
Och en sak vill jag lova, jag kommer ha med mig mobil/kamera till skolavslutningen så bjuder jag på lite bilder sen kanske.. ♥
Har inga andra bilder just nu, men jag lovar att jag ska ta nya.

Johanna- When I held ya ♥


Johanna- 3 dagar kvar nu..

nu är det bara två skoldagar tills vi slutar.. kommer att göra så himla mycket denna sommaren!
.. åka till göteborg med amanda, ebba och elina, åka på många olika semestrar och bara vara hemma och ta det lugnt. kommer bli ett riktigt bra sommarlov må jag säga!
idag har jag bara varit i skolan, en rätt chill dag faktiskt. vi gör inte så mycket mer nu på lektionerna än fikar, spelar spel och lämnar in böcker typ. och imorgon är det vanlig skoldag med ett litet uppträdande (tror jag) som 8:orna har hand om. och på torsdag brännbollstunnering och fredag SOMMARLOOOOOV

om exakt en vecka åker vi till göteborg! hoppas att det inte regnar bara som det står att det ska göra..

Amanda- Hemma från skolan

Hej!
Nu är de andra dagen jag är hemma från skolan, det är så långtråkigt att vara hemma.
Men som tur så känner jag mig lite bättre, så jag kommer nog gå till skolan imon.
Och nu är det bara tre dagar kvar tills sommarlovet börjar, Kommer bli så underbart med sommarlov.
Ha en bra dag!


Ebba- Väldigt trött tjej här...

God morgon:)
Just i detta ögonblick sitter jag på skola bussen påväg till skolan då.( kanske man kunde räkna ut) Idag har vi vanlig skoldag precis som vi ska ha imorron och på onsdag. Men sen på torsdag ska vi ha brännbollsdag tror jag och på fredag är det äntligen Skolsvslutning!!! Jaja, skriver mer ikväll. Hejdå!

Systrar- lite ändring

Hej!
Ja det var på tiden med lite ändring på bloggen.
Headern och allt har tyvärr inte vi gjort utan det har våran underbara kompis Victoria gjort, hon är verkligen super duktig på att göra headers och sånt, hennes blogg finns vid länkarna under arkiv.
ha det bra!
Hejdå!

Ebba- Lite nya kläder




Först: En blus mamma beställt från HM men det var väldigt små storlekar så jag fick den idag.
Andra: Ett linne från Once tror jag, beställde det tillsammans med klänningén på bubbleroom.com. Amanda ocj Johanna har redan varsit i blå och vit så jag var bara tvugen att köpa ett också.
Och till sist Tredje: En liten klänning jag hittade på Bubbleroom då. Vet inte vart den kommer ifrån, men jag var tvugen att köpa en avslutningsklänning så det blev den här.


Nu så sitter jag iallafall här hemma och bara har det bra. Ska snart äta gott med familjen också. Förut var jag med Amanda och Johanna. Det var roligt och jag tror vi ska sova över imorron. Jaja, nu måste jag gå. Ses!

Johanna- Prov

Ska snart ha kemiprov och jag kan ingenting. Har inte orkat plugga sådär speciellt mycket.. MEN jag ska försöka att göra mitt bästa. Det här provet är det sista provet innan sommarlovet. Känns superskönt!
Ikväll ska jag vara med Amanda och Ebba och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på än sålänge. Men vi kommer nog på något!
Ha en finfin fredag! Pöss


Amanda- tierd girl

Ja precis jag är trött.
Efter en lång dag i skolan så sitter jag här och försöker plugga till dom sista proven.
Ska bli skönt när allt är över och man äntligen slipper prov+ läxor i någon månad.
Sommaren kommer nog bli helt fantastisk.


Amanda- 8 dagar kvar

Yes nu är det bara 8 dagar kvar tills sommarlovet, längtar så sjukt mycket till sommarlovet. Kommer nog bli mycket farande för mig, kommer åka till olika härliga ställen. Men jag avslöjar inget nu för det får ni se sen;)
Ha en bra dag!
Hejdå!:)


Ebba- Flakfesten

tjenare!
Just nu ligger jag här i sängen och dunkar samma låt om och om igen. Ska snart ta och sova lite, fast problemet är att jag inte är trött. Jaja de kommer väl. förut idag var vi, emelie och elina på FLAKFESTEN. Var första gången jag var där faktiskt. För de som inte vet är det en slags fest då med uppträdanden, loppis( som vi i 7:an hade hand om), mat och en massa annat. Hade roligt där med tjejorna i några timmar och sen bar det av hemmåt. Här hjälpte jag Emmy med sin mat tills imorron. Hon ska då till Göteborg med klassen. Lite fuskigt, men nu är det hennes tur. Ja, imorron blir det en skön skoldag med bra lektioner och håltimma. Nu ska jag sova, Go`natt

 ♥ Kärlek till låten ´flytta på dig´ Alina Devecerski♥
Försokte få hit den men jag vet inte hur men gör...

Ebba & Amanda - Inget att göra...

Hej alla där ute!
Nu har vi egentligen gympa men jag och ebba är inte med, så istället sitter vi här i ett grupprum och pluggar lite och har inget att göra(medans stackars johanna måste svettas ute i kylan)Snart är det lunch så vi ska nog gå nu. Ha en bra dag! hejsvejs!

Amanda- Instagram

Följ mig gärna på instagram.
@amandaaaxelsson



Johanna- INSTAGRAM

Jag tycker att alla borde följa mig på instagram.
@johannaaeeng
om ni följer mig, så följer jag er.

RSS 2.0